Кубок міст. Відбір на КУ

Незабаром відбудеться третій (після Кубку Провінцій та Відкритого кубку Росії) статусний світовий синхрон - Кубок міст. Датами проведення визначені 31 березня-1 квітня 2012 р.
Маю ідею провести його в суботу, 31 березня, і зробити відбірним турніром на Кубок України з ЩДК. Сам КУ пройде 19-20 травня в Алушті, а протягом квітня разового синхронного турніру високого рівня, який доцільно відіграти як відбір, не очікується.
Які будуть думки з цього приводу?

Коментарі

Юра, не всім зручно грати в

Юра, не всім зручно грати в 10 ранку.
Не красіво намагатися прикриватися благими намірами (шоб відкритка встигла зіграти КГ), якшо це виключно твої шкурні інтереси, тим більше, шо у відкритці ви граєте як фарм, а не в змагальному заліку...

Та мені теж капєц як не

Та мені теж капєц як не подобається зрання на 10:00. Але як там РЕАЛЬНО відкритка давно оголошена... Запропонуй іншу дату, яка не накладається ні з чим. Не бачу причин чому я повинен вибирати на який турнір іти, якщо дата другого остаточно не визначена і автор посту зокрема радиться з усіма. І яке значення чи фарм, чи не фарм??? І про які шкурні інтереси іде мова???

про одну дупу і два стільці

про одну дупу і два стільці приказки ще ніхто не відміняв..
не бачу причини розводити по часу відкритку і КГ - аудиторії абсолютно різні. тобто коло співпадіння дуже маленьке.

//І яке значення чи фарм, чи не фарм???
нефарми грають цей турнір і мають шанс пройти в наступний раунд. Фарм - грає заради гри і пропуск однієї гри не зробить нічого критичного ні для кого.

//І про які шкурні інтереси іде мова???
про такі, шо співпадіння з відкриткою невигідне виключно тобі і твоїй команді. Тобто то не є інтерес більшості, чи якоїсь статистично значущої частини, а однієї-трьох людей.

Відбір на кубок мав би бути

Відбір на кубок мав би бути доступним для усіх команд (оскільки це разовий турнір не повєязаний ні з якими лігами). Зокрема компнди чи окремі гпавці відкритки не повинні обмежуватись у правах. Але навіть якщо ніхто не виявить бажання заявлятись - зазвичай на іграх відкритки можна спостерігати близько 10 гравців, що грають у синхроні-ЧЕМПІОНАТ (крім ведучих, судей, "Запис дубля" ще якісь "Герцоги" та інші команди).

Про фарм. Скрізь граю заради задоволення, а не "проходу далі".

По інтереси. Шкурні вони були би, якби я минулої суботи кіпішував, що у мене екзамен на 10:00 і не можна гру на 10:30 (доречі чомусь всім підходило).

А загалом я ні на чому не наполягаю. Хотів яккраще запрорпонувати...

цікавить шлях визначення

цікавить шлях визначення команди від міста.
вроді, є два варіанти:
1. перші н-команд, згідно з рейтингом.
2. перші н-команд згідно з результатами синхрон ліги.

логічнішим бачу перший, оскільки він відображає силу львівських команд по відношенню до інших.

Re: за яким принципом

В основному згідно з рейтингом МАК, додатково - результати останніх ігор.
Найбільше вагався щодо №8: "Asylum" чи "Післязавтра".

Час...

Люди, майте совість, третю суботу доведеться вставати раніше, ніж на роботу)

н-дам весело, як не в шостій

н-дам весело, як не в шостій , то в десятій. але якшо вибирати чи грати ні світ ні зоря з Труханом чи вдень, але без трухана, то хай вже буде в 10й)